If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
откакто съм я взел е с много твърд съединител но свикнах. При вас така ли е или имам някакъв проблем. иначе работи без проблем и без промяна но си е бая твърд
и моят беше така твърд и като натиснеш педала в дъното чаткаше притискатела ми бил счупен а колко я карах така сега го смених целия коплект с лагер притискател феродов диск двете помпи и педала ми сега е мек и е доста по приятно за каране.поне съединителя не е скъп така че като се наложи сменяш и това е.
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
съединителя даде фира. точно така правеше. беше твърд и чаткаше в най долно положение. педала потъна включва се на скорост, но трудно. утре други ден ще отида да ми кажат точно какво от съединителя е счупено и после ще търся тук че нямам много вяра на сервизите. диляне на теб колко ти струваше процедурата по смяна?
коплекта лагер притискател и феродов диск 140лв но това е с голяма търговска отстъпка.но по принцип не е кой знае колко пари колеги са купували валео за около 300лв
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
ами казвай от къде да купувам че дойде време. да го свърша преди да ме остави на пътя. вчера смених долната помпа на съединителя от към скоростите. и пак зле влизат. а каква е разликата между обикновенния и Валео??? в смисъл ако е толко по-добре се ще ги дам тия пари.
помагайте че искам да си взема съединител. от къде и колко. въпроса вече е много наложителен. и не ми се смейте колко време карам с развален на двойно амбрииране
помагайте че искам да си взема съединител. от къде и колко. въпроса вече е много наложителен. и не ми се смейте колко време карам с развален на двойно амбрииране
Пробави ей тук има доста неща дано и цената да те задоволи www.axm-auto.com
Има няколко марки има и Valeo които май!!! били най добрите, а там цената му е най ниска
Comment